WAAROM KÜTSCHRUITER?


Bij Kütschruiter staan wij bekend om onze dynamische en flexibele aanpak. Of het nu gaat om spoedklussen of het onverwacht opschalen van een project, ons uitgebreide netwerk en onze snelle mobilisatie van extra materieel en personeel maken het mogelijk om effectief op uw behoeften in te spelen.


  • Altijd Bereikbaar
  • Faciliteiten
  • Deskundig Team
  • Voortdurende Ontwikkeling

Onze Aanpak

De kern van Kütschruiter Agrarisch Loonbedrijf en Grondverzet B.V. is onze pragmatische benadering. Wij vinden eenvoudige, effectieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Waar theorie tekortschiet, daar maken wij het verschil met praktisch inzicht en jarenlange ervaring. Kleine aanpassingen in onze werkwijze of aan onze machines leiden vaak tot significante voordelen, zowel in tijd als in kosten.

Altijd Bereikbaar

Ons team is 24/7 bereikbaar, klaar om te reageren wanneer u ons nodig heeft.

Faciliteiten

We beschikken over een eigen werkplaats waar we dagelijks onderhoud aan onze machines en werktuigen uitvoeren.

Deskundig Team

Ons jonge, ervaren team is volledig gecertificeerd met VCA-diploma's en diverse andere relevante kwalificaties.

Voortdurende Ontwikkeling

Door interne bijscholing blijven onze medewerkers voorop lopen in de nieuwste technieken en machines.


Geschiedenis

Opgericht in de late jaren '80 door Jan Kütschruiter, is ons bedrijf begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de regio en daarbuiten. Gestart vanuit een garage in Westervoort, zijn we nu gevestigd op een ruimere locatie aan de Helhoek in Groessen sinds 1998. Wat begon met loonwerk, breidde uit met grondverzet en later de verhuur van aggregaten, een activiteit die nu een van onze kernactiviteiten is.

Onderscheidingen

Een bijzonder trots moment was toen Jan Kütschruiter op 10 januari 2017 de prestigieuze titel 'Ondernemer van het Jaar 2016' mocht ontvangen. Deze prijs werd toegekend voor zijn visie, doorzettingsvermogen en de groei die ons bedrijf onder zijn leiding heeft doorgemaakt. De ceremonie, gehouden in zalencentrum Gieling te Groessen, was een feestelijke gelegenheid die druk bezocht werd door ons personeel en vele anderen.

NO-NONSENSE

HOE WIJ WERKEN

wie-zijn-wij
 

Ons 'no-nonsense' beleid en onze betrokkenheid bij elk project, gecombineerd met de steun van ons vakbekwame personeel, onze familie en onze opdrachtgevers, hebben ertoe bijgedragen dat Kütschruiter een vertrouwde naam is geworden in de industrie. Klanten weten ons steeds weer te vinden vanwege onze betrouwbaarheid en onze niet-aflatende toewijding aan kwaliteit.

2016

ONDERNEMER VAN HET JAAR