Over Kütschruiter

Over Kütschruiter

Waarom Kütschruiter?

Voor spoedklussen of het (plotseling) opschalen van een project draaien wij de hand niet om. Ons grote netwerk maakt dat we zeer snel kunnen schakelen en extra materieel en mankracht in kunnen zetten.

De kracht van Kütschruiter Agrarisch Loonbedrijf en Grondverzet B.V. zit in de no-nonsens aanpak van de projecten. Als geen ander weet wij simpele oplossingen te bedenken voor ogenschijnlijk grote uitdagingen. Daar waar de theoretische kennis tekortschiet, is zijn praktisch inzicht en ervaring van grote waarde. Kleine aanpassingen in werkwijze of machines hebben dan grote winst tot gevolg. In tijd én in geld.

Bedrijfsprofiel in een notendop

  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • We beschikken over een eigen werkplaats voor het dagelijkse onderhoud van machines en werktuigen
  • Wij hebben een jong ervaren team.
  • Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.
  • Groot deel van ons personeel zijn in beschik van diverse diploma’s en certificaten
  • Onze medewerkers beschikken over de benodigde vakdiploma’s en zijn medisch gekeurd
  • Met onze interne bijscholing zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van nieuwe technieken en machines

Geschiedenis

De geschiedenis van Kütschruiter Agrarisch Loonbedrijf en Grondverzet B.V. gaat al terug tot eind jaren tachtig van de vorige eeuw. Vanuit huis in Westervoort kocht Jan Kütschruiter een combine en verhuurde hij zichzelf als loonwerker. Een minigraver, een shovel en het eerste personeelslid volgden al snel.

De garage thuis werd al snel te klein en Jan verhuisde met zijn bedrijf naar een schuur bij de Emma Everdina Hoeve in Westervoort. Omdat er in Westervoort nauwelijks uitbreidingsmogelijkheden waren ging Jan op zoek naar een meer geschikte locatie. Sinds 1998 is Kütschruiter gevestigd aan de Helhoek in Groessen.

Begon met loonwerk, breide zich uit met grondwerk en nu ook verhuur erbij. In ? startte Jan met het verhuren van zijn eerste aggregaat. Wat begon als een experiment is uitgegroeid tot een van de hoofdwerkzaamheden binnen ons bedrijf.

Scroll naar boven