Innovatief

[two_third]

Innovatief

Onze kracht zit in de no-nonsens aanpak van de projecten. Als geen ander weet Jan Kütschruiter simpele oplossingen te bedenken voor ogenschijnlijk grote uitdagingen. We passen daar waar nodig onze machines aan zodat we uw werk efficiënter kunnen uitvoeren. Dat is waar we bij Kütschruiter om bekend staan. We zijn meer dan een slechts een uitvoerder van grond- en loonwerk. Ons praktisch en technisch inzicht zorgt er voor dat we een oplossing hebben voor elk probleem.

Bij grote grondwerkprojecten stuit u soms letterlijk op grote of kleine uitdagingen; Kütschruiter lost dat altijd op een praktische en no-nonsens manier op. Wij gaan daarmee verder dan alleen meedenken. We brengen het ook meteen in de praktijk. Dat is onze meerwaarde.

Een machine is niet altijd 100% geschikt om een bepaalde klus te klaren. Voor Jan Kütschruiter is dat geen enkele belemmering. Zonder problemen passen wij onze machines zodanig aan dat we uw werk sneller en efficiënter kunnen uitvoeren.

Werkplaats.

Wij beschikken over een ruime, moderne werkplaats waar wij het onderhoud en de meeste aanpassingen aan onze machines en werktuigen in eigen beheer kunnen uitvoeren.De jaarlijkse keuringen van onze machines en materieel wordt verzorgt door onze 2 keurmeesters. Ook zijn wij in staat om, naast het onderhoud aan eigen materieel, onderhouds werkzaamheden, keuringen en aanpassingen aan machines en werktuigen van onze klanten uit te voeren. Met deze extra dienstverlening is Kütschruiter uniek in de wereld van grondwerkzaamheden.

    

[/two_third]

[one_third_last]

[/one_third_last]

Scroll naar boven